BEDRIJFSDAGEN
'Wie een klant wint op de green, verliest hem daar ook weer', is een veelgehoorde uitspraak in de golfwereld. Laten we dit eraan toevoegen: 'Wie zijn klanten actief bij de golfsport betrekt, wint ambassadeurs voor het leven.'

Een golfdag voor relaties organiseren is bij uitstek een marketing- en communicatieinstrument om uw bedrijf te profileren. Gezien onze meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van evenementenorganisatie is GolfPartner de aangewezen partij om deze dag voor u te organiseren.

In goed overleg met u zoekt GolfPartner naar een geschikte locatie voor uw bedrijfsdag. U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden om uw golfdag zo interessant mogelijk in te vullen: een wedstrijd op een 18-holes golfbaan, een golfclinic of een combinatie van beide.

GolfPartner neemt u de gehele organisatie uit handen, zodat u zich volledig aan uw gasten kunt wijden. Spelvorm en flightindeling worden in overleg met u bepaald. GolfPartner kan u adviseren over de mogelijkheden om individuele en/of teamprijzen aan uw gasten uit te reiken. 

Bovendien kan GolfPartner aanvullende diensten verlenen: het verzorgen van de uitnodigingen, de ontvangst, de give-aways, catering, prijzen, prijsuitreiking, borrel en aansluitend een diner.