CLINICS

Een clinic is bij uitstek de gelegenheid om niet-geoefende golfers kennis te laten maken met de golfsport. Ook voor een groep die met elkaar eens gezellig een dag sportief bezig wil zijn, is een golfclinic een uitermate plezierige tijdsbesteding.

Ook voor niet-geoefenden
Een clinic is een middagvullend programma, verzorgd door golfprofessionals (golfleraren). Het kan een op zichzelf staand programma vormen, maar ook deel uitmaken van een golfdag. Dat biedt u de mogelijkheid ook uw niet-geoefende golfgasten uit te nodigen.

Tijdens een golfclinic maken de deelnemers kennis met verschillende aspecten van het golfspel. Elke golfprofessional neemt een groep van maximaal 10-12 personen onder zijn hoede. De deelnemers oefenen onder zijn leiding lange slagen (meer dan 100 m), korte slagen naar een doel (van 10-100 m) en putten (de bal van een afstand van 10 m tot 1 cm in de hole slaan). Desgewenst is het mogelijk het geleerde in wedstrijdverband in  praktijk te brengen op een 9-holes baan.

GolfPartner neemt de complete organisatie en totale verzorging van de clinic op zich. Naast de sportieve activiteiten verzorgen wij ook de ontvangst, de catering, de prijsuitreiking met borrel en desgewenst aansluitend een diner.