MASTER CLASS
De GolfPartner Master ClassŪ is een trainingsprogramma dat zich over meerdere weken uitstrekt voor een geselecteerde groep deelnemers. Het programma is zowel ontwikkeld voor de geoefende golfer als voor de beginnende golfer. Naast het sportieve aspect, is de GolfPartner Master ClassŪ bij uitstek geschikt om binnen uw bedrijf als instrument voor teambuilding in te zetten. Vanzelfsprekend biedt de GolfPartner Master ClassŪ een uitstekende kans om de contacten met uw externe relaties te verstevigen en verder uit te bouwen.

Spelniveau verbeteren?
Doel van de GolfPartner Master ClassŪ is het spelniveau van de deelnemende golfers te verbeteren. Uitgangspunt is dat de deelnemers met hun eigen swing de fijne kneepjes van het golfspel onder de knie krijgen. Plezier in het spel staat daarbij centraal. Binnen de eigen mogelijkheden leren de deelnemers de perfecte swing aan, met behoud van de eigen basistechniek. 

GVB halen?
Ook voor de startende golfer is de GolfPartner Master ClassŪ een uitstekende voorbereiding op het behalen van het GVB (Golfvaardigheidsbewijs). Met de professional en met behulp van verschillende technieken wordt volgens een vast programma geoefend. Deelnemers krijgen tevens uitgebreide informatie over de ins en outs van de golfsport. Ze leren de basistechnieken op de driving range en de putting green. Vervolgens kunnen ze hun vaardigheden zo snel mogelijk op de golfbaan in de praktijk brengen.

De GolfPartner Master ClassŪ omvat:

  • Tien lessen van 1 uur van een golfprofessional, in groepsverband.
  • Drie theorielessen met eventueel een afsluitend theorie-examen (voor beginnende golfers).
  • Toegang tot alle oefenfaciliteiten tijdens de lessen.
  • Huur golfclubs (indien gewenst).
  • Diverse golfartikelen zoals golfhandschoenen, drie golfballen, tees, etc. 
  • Dit is slechts een voorbeeld van een basispakket. GolfPartner kan in overleg met u de opbouw van de GolfPartner Master ClassŪ aanpassen aan uw persoonlijke wensen en aan de golfervaring van de deelnemers. Tevens zorgt GolfPartner voor een perfecte begeleiding tijdens het gehele traject.